Have

10 fede udendørs julebelysningsideer

 

I Amerika er det kutyme at have en masse sjov med ferierne. Ikke kun indendørs, men også udendørs ser du enorme mængder af julepynt. I Holland holder vi det normalt lidt mere stille i ferierne. Men alligevel er noget udendørs belysning meget rart at have. Det er sjovt, især nu hvor dagene bliver mørkere. Kunne du tænke dig at hænge julelys udenfor? Tjek disse 20 fede ideer ud!

1. Julelys på en flagstang
Har du tilfældigvis en flagstang i haven? Så er dette et ideelt tidspunkt at bruge den til julelys. Du kan slå en perlerække af julelys rundt om stangen. Men det er endnu sjovere at lave et ‘træ’ af lys omkring det. Du kan lave den så farverig som du vil.

2. Julelysgardin
Et lysgardin er meget alsidigt. Du kan bruge den langs facaden af ​​dit hus. Men denne idé er også smuk: her er et lysgardin spændt mellem træerne. På denne måde får du smuk og stemningsfuld belysning. Du kan selvfølgelig også anvende dette på din terrasse eller veranda.

3. Snefnug julelys
Snefnug består af tynde linjer og unikke mønstre. De appellerer virkelig til fantasien. Det er derfor ikke overraskende, at der er ret mange julelys i form af snefnug. Meget stemningsfuldt og så har du med garanti lidt sne i haven.

4. Oplyste snemænd
Ferierne omfatter også snemænd. Så hvorfor ikke sætte nogle flotte oplyste snemænd i haven? Der er forskellige typer at finde. I Amerika ser man ofte oppustelige snemænd med lys i. Men i Holland ser man ofte statuer af snemænd eller wire-frame snemænd i forhaven.

5. Rensdyr-med-slæde
Rensdyret med slæde er også uløseligt forbundet med højtiden. Nogle handy men laver selv en ramme og hænger en lyskæde rundt om den. Men er du mindre handy, kan du også finde disse fine udendørs julelys i havecentre og online.

6. Store oplyste rensdyr
For at holde sig i form belysning et stykke tid: Tjek dette seje rensdyr ud! Dyret er også lavet af en trådramme, men er forsynet med et net af meget mindre lys. Det resulterer i, at belysningen bliver mere jævnt fordelt, og du får straks et helt andet udtryk.

7. Udendørs gitterbelysning
Gitterbelysning er ikke kun meget nyttigt i træet: det er også ofte meget velegnet til udendørs. For eksempel kan du blot hænge et net på facaden for en munter effekt. Det er også nyttigt at lægge over en hæk eller busk. På denne måde er lysene pænt jævnt fordelt, uden at du skal gøre noget besværligt.

8. Stripbelysning
Du kan også bruge denne gadebelysning i din have. Tricket er at sætte flere tråde let ved siden af ​​hinanden. Ved at lade dem køre side om side så flot, får du et helt specielt look. Et tip er at gøre dette i haven med lys, der ikke er for skarpe, for ellers kan effekten blive ret overvældende.

9. Juletræ i haven
Juletræer og jul hører sammen. De fleste har et smukt juletræ derhjemme. Og har du det rigtig godt, kan du plante den i haven efter ferien. Men du kan selvfølgelig også købe et robust kunstigt udendørs juletræ. Vi har også fundet en super handy guide, hvor du kan finde ud af, hvor mange lys du skal bruge til din størrelse juletræ.

10. Farvede lys i haven
Udover individuelle elementer kan du naturligvis også indrette hele haven med lys. I dette tilfælde blev en kombination af forskellige farvede lys valgt. På denne måde får du en meget flot effekt, der er meget munter i ferien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.